Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Isokonsulting Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cursuri de instruire specialisti SMC si auditori interni
800 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Detalii produs

Curs de instuire specialist si auditor intern pentru sistemul de management al calitatii conform SR EN ISO 9001:2008; Perioada si locatie curs conform planificarii pe www.isokonsulting.ro; Inscriere pe site sau talon de inscriere atasat; Relatii suplimentare prin telefon sau email.

Integritatea procesului de instruire si certificare este în prim-planul preocupărilor Isoknsulting, Organism de Instruire si Certificare . De aceea ne structurăm serviciile de instruire pentru formarea de personal competent pentru a împărtăşi din cunoştinţele şi experienţa necesare pentru implementarea şi menţinerea Sistemelor de Management, precum şi în vederea realizării obiectivelor organizaţiei.

Scopul cursului este formarea de specialişti si auditori pentru aceste sisteme de management pentru succesul implementării şi menţinerii conformităţii cu cerinţele SR EN ISO 9001:2008. Astfel se reduce perioada de implementare a sistemului de management şi costurile aferente acesteia, dar se îndeplineşte şi una din prevederile standardului, aceea de a avea un Specialist si un Auditor Intern competent pentru a efectua implementarea SMC si auditul intern în cadrul companiei dvs.

Cursul este susţinut de lector acreditat TUV Akademia & CNFPA.

Pret:

800.00 RON (tva inclus)

-pentru inscrierea cursnatului la cele doua cursuri se ofera un discount de 200 ron.
-pentru firmele care colaboreaza cu Isokonsulting pentru programele de implementare SMC si Certificare ,se ofera un discount de 10%/cursant
-pentru inscrierea a patru cursanti din cadrul aceleasi firme se ofera un discount de 15%

Telefon:

0723224112;0767867709;0743977521
Din Gura in Gura